Coronapaus – medlemsmöten

Utvecklingen av Corona-epidemin går nu mot det sämre, snabbare än vad vi kunde se för bara några dagar sedan. Många länder har de senaste dygnen vidtagit drastiska åtgärder för att dämpa smittspridningen, mest näraliggande förbuden mot evenemang med större folksamlingar i både Norge och Sverige. Någon normalisering är just nu inte i sikte inom överskådlig tid.

Därför har vi insett att det klokaste är att redan nu besluta att pausa externa mötesverksamheten. Detta innebär också att vi ställer in den första planerade träffen för årets Talentnettverk , som skulle gått av stapeln på Voksenåsen, i Oslo, 31 mars till 1 april.

Men vi har samtidigt en ambition att försöka gå vidare ned 2020 års program i det tempo och de former som kan komma att vara möjliga m.h.t. den fortsatta smittspridningen, och myndigheternas beslut.

Första aktiviteten som fortfarande står i vår möteskalender och som vi hoppas kunna genomföra är vår Årsstämma som blir den 13 maj kl. 17:00, Reservera denna tiden.

För uppdaterat information om åtgärder och nya restriktioner i våra två länder, följ denna länken till Grensetjänsten