Från eftervalsdebatt till det ekonomiska läget

robert_bergqvist_3400x2936 SeierstadÅsne
Den 9 oktober presenterar den nya statsministern Erna Solberg sin borgerliga regering. Redan två dagar efter Stortingsvalet i Norge arrangerade NSHK en välbesökt eftervalsdebatt på Telenors huvudkontor i Stockholm. Här är några ytterligare programpunkter de närmaste månaderna. Notera dessa datum. Inbjudningar kommer: Den 4 november kl 18:00 äger ett medlemsmöte rum på SEB. Temat är ”Det ekonomiska läget”, med SEBs chefsekonom Robert Bergqvist samt efterföljande mingel.Den 2 december kl 18:00 samtalar den prisbelönta författaren Åsne Seierstad om sin nya bok med PEN-klubbens ordförande och Norgekännaren Ola Larsmo. Den 22 juli 2011 kom terrorn till Norge. ”En av oss” är den första bok hon skriver om sitt eget land. Samtalet äger rum på Norges ambassad.Den 30 januari 2014 kl 17:30 arrangerar NSHK ett seminarium i samarbete med Handelshögskolan i Stockholm. Rubriken är ”Nordisk företagsmoral och global implementering – från teori till praktik”. Både svenska och norska företag förväntas ha hög etik och moral. Inga mutor, ingen korruption. Att ta seden dit man kommer gäller inte längre. Medverkar gör bl a Marie Ehrling, ordförande i NSHK och TeliaSonera, Viveka Risberg, director, Swedwatch och Lin Lerpold, docent vid Handelshögskolan och styrelseledamot i NSHK.
Bertil Jacobson, VD, 0708-110160
Postadress: c/o Innovation Norge, Box 3363, 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 64 | Org. nr 802401-3032